HOME | PRODUCTEN | SERVICES CONTACT Scheffers Woningstoffering
Producten
Holland Haag Hamstra Copa Coral Durofloor Forbo Willard Meister Multilux HR Zonwering Bodiax Stijltrappen Podium
Producten Bij Scheffers Woningstoffering kunt u uw complete aankleding van uw huis aanschaffen en aan laten brengen. Van buiten naar binnen:

Zonwering door middel van uitval- of terrasschermen, screens en markiezen. Een stapje verder daarin is het gebruik van rolluiken die ook nog een inbraak vertragende rol spelen. Deze producten worden betrokken bij de firma Multilux. Alle soorten buitenzonwering zijn opgenomen in ons assortiment.

Vaak staan deuren en ramen open als het mooi weer is. Insecten maken dan graag gebruik van de mogelijkheden om het huis in te komen. De specialiteit van de firma Hamstra is het produceren en leveren van hordeuren en raamsystemen welke we graag installeren in uw woning.

Wanneer buitenzonwering moeilijk toepasbaar is of wanneer buitenzonwering onvoldoende soelaas biedt, kunt u gebruik maken van binnen zonwering. Dat kan door middel van raamshutters van Copa maar ook door andere bekende binnen zonwering van HR Zonwering. Naast zonwering levert HR raamdocoratie. Dat binnen zonwering en raamdecoratie hand in hand gaan kunt u zien aan de producten van HR.

Als finishing touch van uw beglazing kunt u kiezen uit de ruime sortering van Holland Haag in gordijnstoffen. De collectie loopt van uiterst chique tot warm landelijk en alle denkbare varianten daarop. Als u dan ook nog kiest voor rail- en roedesystemen van Heditex dan heeft u een optimale combinatie.

In de zomer van buiten naar binnen lopen is van een andere orde dan wanneer u dat tijdens regen en andere neerslag doet. Dat is ook het geval wanneer u van ruimtes waar vuil op de grond komt naar uw woonverblijven loopt. De Coral schoonloopproducten van de Gebroeders Willard kunnen van grote invloed zijn op de hoeveelheid door gelopen vuil en vocht.

Eenmaal binnen schrijdt u als een vorst over uw pvc vloer van Podium, Durofloor of Bodiax. Podium en Durofloor worden geleverd door Gebroeder Willard en Bodiax betrekken we van Heditex. Stuk voor stuk kwalitatief hoogstaande producten.

Indien PVC niet helemaal uw ding is kunt u ook andere vloerbedekking kiezen. En ook hierbij geldt, of u nu kiest voor laminaat of lamelparket van Meister of tapijt dan wel vinyl van Gebroeders Willard, de kwaliteit straalt er vanaf.

Gebroeders WIllaard leveren ook rubberen tegelvloeren en kunstgras. Multi toepasbaar deze producten.

Tot slot is voor een verticale verplaatsing in huis vaak een trap aangebracht. Ook hiervoor heeft Scheffers Woningstoffering de juiste bekleding in huis. Renovatie geschiedt door middel van Stijltrappen renovatieproducten. Ook de klassieke traploper is in de collectie te vinden. Die laatste komt uit de collectie van Gebroeders Willard.

Nieuws Deze website is nog in ontwikkeling. Komt u regelmatig terug om eens rustig rond te kijken. Showroom: Scheffers Woningstoffering,
Hoefbladstraat 40,
4451 TL Heinkenszand,

Alleen open na (telefonische) afspraak!
06 54347878
Email: scheffersw@zeelandnet.nl